Accés escalonat curs 2020/21

[VAL] Davant la necessitat de fer una entrada escalonada, evitar encreuaments d’entrada o eixida i per poder dur a terme les funcions de neteja i desinfecció entre classe i classe. L’horari de classes es redueix 5 minuts per a les classes individuals i 10 minuts per a les classes grupals. Demanem màxima puntualitat i evitar aglomeracions a la porta principal. Consulteu el següent gràfic d’accés escalonat:

[CAS] Ante la necesidad de hacer una entrada escalonada, evitar cruces de entrada o salida y para poder llevar a cabo las funciones de limpieza y desinfección entre clase y clase. El horario de clases se reduce 5 minutos para las clases individuales y 10 minutos para las clases grupales. Se pide máxima puntualidad y evitar aglomeraciones en la puerta principal. Consultad el siguiente gráfico de acceso escalonado:

ENTRADA ESCALONADA CURS 2020/21

+Info Covid19

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *